Chalet 112 woonkamer

In de gezellige woonkamer heeft u de beschikking over een lcd-tv/dvd met ontvangst van Nederlandse zenders. Ook is er een radio/cd-speler. Een grote ventilator en luiken voor de ramen zorgen ervoor dat het lekker fris blijft, ramen zijn voorzien van voorzethorren zodat eventuele muggen weg blijven. Verder is er een zitbank (welke tevens als slaapbank kan worden gebruikt), een eethoek en een elektrische kachel voor als het een keer iets kouder is.

De keuken is voorzien van vele gemakken. Er staat o.a. een vierpits gastoestel, een traditioneel koffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak.  Een zeer volledige keukeninventaris o.a. servies, glaswerk, bestek etc. zijn natuurlijk ook voldoende aanwezig. Voor noodgevallen is er een brandblusser en een branddeken aanwezig.

Er is een slaapkamer met een tweepersoons bed (heerlijk dik matras 140x200) met twee eenpersoonsdekbedden, een kluisje, twee kledingkasten,  één persoon dekbedden en hoofdkussens. Daarnaast is er een slaapkamer met een stapelbed, een kledingkast , één persoon dekbedden en hoofdkussens aanwezig.  Alle ramen zijn voorzien van voorzethorren.

De Badkamer is van alle benodigde gemakken voorzien zoals toilet, douchecabine, wastafel met spiegel. In de badkamer hangt tevens de elektrische boiler.

Comments are closed.