De camping | Algemene informatie

Camping International is een typisch Italiaanse camping.

De moderne stacaravans en chalets staan op verschillende gedeeltes van de camping, Zone Alto waar onze chalets staan was het eerste deel waar de chalets neer gezet werden en zodoende alles zeer ruim opgezet is, zeker ten opzichte van de andere gedeeltes richting het geweldige Luganomeer.

De camping heeft ongeveer 900 plaatsen, een 500 meter lang kiezelstrand en een kleine haven. Bij de receptie wordt naast Italiaans ook Nederlands, Engels en Duits gesproken.

De overige gedeeltes van de camping bestaat uit de seizoensplaatsen van met name Italianen die hun ‘tweede’ huis hier hebben gecreeerd op hun geheel eigen wijze, dit brengt de sfeer die U van een Italiaanse camping kan verwachten.

Op de camping bevinden zich verschillende faciliteiten om het leven op de camping makkelijker te maken zoals een wasserette en een mini market waar de hoog nodige boodschappen gehaald kunnen worden.

De receptie is in de maanden juli/augustus open tot 21:00 uur en daarbuiten tot 18:00 uur, tussen 13:00 – 15:00 uur is de receptie gesloten en kunt u niet in- en uitchecken voor uw verblijf. Bij aankomst (na openingstijden) kunt u links van de receptie deur op de bel drukken en iemand komt u dan assisteren.

Receptie

De camping is gesloten tussen 23.00 en 7.00 uur en is het niet meer mogelijk om met de auto op en af de camping te komen.

Als u door omstandigheden later aankomt laat dit van te voren aan de receptie weten. (0039(0)34461852).

U dient uw reserveringsbewijs mee te nemen wanneer U gaat inchecken bij de camping, daar ontvangt U de sleutels van de chalet en  ‘slagboom-key’ wanneer U een borg van € 100,00 betaald aan de receptie. Buiten de borg voor de ontvangen sleutels zit er ook € 60,- aan eventuele schoonmaakkosten en toeristen belasting in verwerkt, uiteraard krijgt U het grootste deel van de borg weer retour wanneer U zelf voor de schoonmaak heeft gezorgd en U uitcheckt na uw geslaagde vakantie.

Comments are closed.