Eten & Drinken

Bar (bij de haven van de camping) met terras gelegen aan het meer en hier kan men terecht voor een heerlijke cappuccino maar ook voor lekkere salades of frites, tevens worden hier geregeld muziekavonden georganiseerd. Dagelijks geopend van 1 mei tot 15 september van 8.00 tot 24.00 uur.

Pizzeria Il Pinquino, een heerlijke pizzeria waar je tegen betaalbare prijzen de lekkerste pizza uit de hele omgeving kan bestellen, voor de stevige eter is er zelfs een halve meter pizza! Eet je liever lekker op of voor je eigen veranda, dan kun je hier ook je maaltijd afhalen. Klik hier voor de website. Open van 12.00 tot 14.30 uur en van 18.00 tot 24.00 uur, de sluitingsdag in voor- en naseizoen is de woensdag.

Pizza Ristorante Pinquino Porlezza

 

Crazy Café (Bij de ingang van de camping), kunnen de jongste gasten in het begin van de avond naar de kinderdisco (juli en augustus) deze kinderdisco gaat gedurende de avond over in één van de disco-/muziekavonden waar de oudere jeugd samenkomt om te “chillen” en te genieten van de Italiaanse avonden.

Animatie Crazy Cafe

 

 

 

Comments are closed.